Over Eigenwijz

Restaurant Eigenwijz is gevestigd in een rijksmonument uit de 17de eeuw in het historisch centrum van Voorburg. Het pand in de pittoreske Kerkstraat heeft sinds eind 19de eeuw horeca als bestemming. In de jaren 60 en 70 was er onder andere het legendarische muziekcafé de Barbaars gevestigd. Hier heeft onder andere de wereldberoemde band Golden Earring regelmatig opgetreden.

Sinds oktober 2015 heten we dus Eigenwijz. Een restaurant met een huiselijke ongedwongen sfeer waar mensen kunnen genieten van lekker eten en drinken tegen een eerlijke prijs. In de open keuken wordt vers eten met pure smaken bereid. De gerechten zijn met name geïnspireerd door de Hollandse, Franse en Britse keuken, maar wel met een ‘Eigenwijze’ draai. Vrijwel alles wordt in huis gemaakt. Wij besteden met name veel aandacht aan groenten. Hierdoor ontstaat,  een grote variëteit aan gerechten die regelmatig met de seizoenen mee veranderen. Op de kaart wordt rekening gehouden met liefhebbers van vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

Restaurant Eigenwijz is ook bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld uw bruiloft, lunch, diner, receptie, vergaderingen, jubileum, zakelijke bijeenkomst of feestavond als ook uw rouwceremonie, condoleance- of herdenkingsbijeenkomst.

Het is onze passie om u als gast te laten genieten van de gastvrijheid, gezelligheid en lekker eten en drinken. Wij stellen alles in het werk om een kwalitatief topproduct neer te zetten, bereid met eerlijke, verse en duurzame producten in een heerlijke ontspannen sfeer.